Lisanne is een energieke, proactieve, pragmatische en verbindende registeraccountant. Ze inspireert mensen met haar ideeën en neemt mensen graag mee in veranderingen. Ze heeft haar basis gelegd in de auditpraktijk bij EY. Daarna heeft ze in de business gewerkt en sinds 2023 is ze werkzaam voor YellowFinance als CFO-as-a-service.

Lisanne helpt BlueOn op inhoudelijk vlak. Vanuit haar kennis en kunde is zij in staat de klantvraag echt te begrijpen en mee te denken in de klantbehoeften.

Lisanne Meerwijk

Together we can!

Lisanne houdt van gezelligheid! Het liefst omringt zij zichzelf met familie of vrienden. Je kunt haar geregeld vinden in een restaurant of op een terrasje, maar is ook altijd in voor leuke activiteiten, zolang het maar gezellig is. Ze houdt van reizen, maar kan ook heel erg genieten van relaxte vakanties, vooral nu ze ook haar handen vol heeft thuis met twee jonge kinderen.

Lisanne heeft een brede interesse en verdiept zich graag in nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van AI en cybersecurity, maar ook het gedrag van mensen en hoe je dat kunt beïnvloeden houdt haar bezig. In haar vrije tijd volgt ze dan ook geregeld een webinar, cursus of leest ze de nodige boeken over dergelijke onderwerpen.

LinkedIn

Lisanne Meerwijk
#replace title#