Sport

Wij geloven in de kracht van sport. In (top)sport en het bedrijfsleven is samenwerken en doorzettingsvermogen cruciaal voor het behalen van doelstellingen. Sport inspireert ons dagelijks het beste uit onszelf te halen.

BEAT

Vanaf 2023 zijn wij trotse sponsor van BEAT Cycling Club, de grootste professionele wielerclub van de Benelux. Naast het Eerste Team, waarbij BEAT uitkomt op professioneel niveau, geeft BEAT iedereen de mogelijkheid om lid te worden van de club. Alle leden mogen zichzelf renner noemen van BEAT. Het logo van BlueOn is terug te vinden op de rechtermouw. Samen met BEAT organiseren we verschillende fietsevents én begeleiden wij 5 van onze relaties bij het behalen van hun sportieve doel, met ‘Trainen als een Pro’.

 

Sport

Trainen als een pro

Net als in 2023, begeleiden wij in 2024 een vijftal van onze relaties bij het behalen van hun sportieve doel. Dit doen wij onder begeleiding van Bram Dissel en Daan van Sintmaartensdijk, twee profrenners van BEAT met veel kennis over training en voeding. Zo kan dit vijftal zich zo optimaal mogelijk voorbereiden op hun sportieve hoogtepunt van 2024!

Lees meer

 

Sport

Events

Naast onze reguliere events, organiseren wij met BEAT een tweetal fietsevents. Het ‘wielerprof voor één dag’-event in de Limburgse Heuvels is al twee jaar op rij een groot succes geweest. Daarnaast hebben wij afgelopen jaar de Clinic Baanwielrennen aan onze events toegevoegd. Ook in 2024 zullen deze twee toffe fietsevents weer plaatsvinden. De data volgen zo snel mogelijk!

Bekijk onze events

 

Sport
#replace title#