Executive Search

BlueOn is jouw partner bij het vinden van de CFO binnen Ondernemend Nederland.

Focus op Ondernemend Nederland

BlueOn focust zich binnen Ondernemend Nederland op Scale-Ups, Private Equity en DGA-bedrijven. Per type organisatie hebben wij een specifiek CFO-profiel ontwikkeld, passend bij jouw organisatie.

Lees meer over onze focus

Executive Search

Inhoudelijke sparringpartner

Vanuit onze expertise en onze achtergrond als financial kunnen wij net die ene stap extra maken.
We kijken verder dan een bemiddeling alleen, en helpen met een totaaloplossing voor verschillende complexe vraagstukken.

Executive Search

Toegang tot topkandidaten

We hebben een hecht netwerk opgebouwd van CFO's en FD's binnen Ondernemend Nederland. Doordat we continu events organiseren en met hen nauw contact onderhouden, kennen we hen door en door. Dit zorgt ervoor dat wij in staat zijn snel en op kwalitatief niveau de juiste kandidaat weten te vinden.

Lees meer over onze kandidaten

Executive Search

BlueOn gaat verder

BlueOn gaat verder dan alleen het werven, vinden en plaatsen van de juiste CFO en biedt zowel voor als na de plaatsing extra services aan.

Om voorafgaande aan de werving de behoefte zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen, bieden wij de Finance Scan aan. Deze scan geeft snel inzichten in een organisatie. Het vindt knelpunten en brengt het verbeterpotentieel in beeld. Zo kan een zo toegespitst mogelijk wervingsprofiel worden opgesteld.

Ook na de succesvolle plaatsing blijft BlueOn betrokken. Zo bieden we een verdiepend traject aan waarbij de focus ligt op de onderlinge samenwerking binnen de organisatie. Middels Insights Discovery brengen we de verschillende talenten, kwaliteiten en voorkeursstijlen binnen het team in beeld, om zo als team nog succesvoller van start te kunnen gaan.

Executive Search
#replace title#