Alex is een open en humoristische CFO met een register accountant (RA) achtergrond bij PwC. Samenwerken is voor hem dé tool om opdrachtgevers te helpen.

Na PwC werkte Alex een aantal jaar als concerncontroller, maar miste het veelvuldige contact waardoor hij de stap naar de consultancy- en interim wereld maakte. De nadruk in zijn werkzaamheden ligt op het uitbouwen van de diverse labels en de activiteiten op de overzeese eilanden.

 Alex Buis

Samenwerking is de key!


Naast zijn werkzaamheden binnen de diverse labels woont Alex samen met zijn gezin op een boerderij in het pittoreske Empe (leuk feitje; Empe telt zo’n 600 inwoners) tussen Apeldoorn en Zutphen waar hij paarden en pony’s aan huis heeft. Zijn dochter is dan ook een ambitieuze paardrijdster en doet mee aan het onderdeel ‘eventing’.

Naast de paarden kijkt hij ook graag naar de voetbalwedstrijden van zijn zoon. Alex besteedt zijn vrije tijd ook aan wielrennen en zwemmen (in de zomer) en verkent hij tijdens vakanties graag de wereld met alle natuur en cultuur die daarbij hoort.

LinkedIn

 

 Alex Buis
#replace title#