Ontdek de voordelen van ons netwerk!

BlueOn is dé netwerkorganisatie voor CFO's en FD's binnen Ondernemend Nederland, met een focus op scale-ups, private equity en DGA-bedrijven.

Faciliteren op inhoud

Om jou up-to-date te houden en vooral omdat we het heel erg leuk vinden, organiseren we regelmatig interactieve ronde-tafel-sessies en kennisevents waar we actuele thema's onder de aandacht brengen.

Bekijk onze events

Ontdek de voordelen van ons netwerk!

Vergroten van jouw netwerk

Meerdere keren per jaar organiseren we netwerkevents. De ene keer is dit in de vorm van een borrel, een andere keer varen we rond met onze sloep of gaan we met elkaar koken. In deze informele setting leren we jou graag beter kennen, maar kun je uiteraard ook jouw eigen netwerk vergroten.

Ontdek de voordelen van ons netwerk!

Connected. Involved. Dedicated.

We geloven in de kracht van verbinding. Daarom faciliteren en ondersteunen we jouw ambities.

Verlengstuk van de arbeidsmarkt

Wil jij een nieuwe stap zetten in jouw carrière? We denken graag met je mee en zijn jouw verlengstuk van de arbeidsmarkt. Samen kijken we naar de mogelijkheden en kansen. In onze gesprekken luisteren wij vooral. Af en toe stellen wij wat vragen: Wat is de reden achter bepaalde keuzes? Waar loop je tegenaan in je huidige positie? Waar krijg jij energie van? Heb je een duidelijk beeld van jouw ambities, zowel op korte als lange termijn? Zo leren wij jou écht kennen.

Ontdek de voordelen van ons netwerk!

Persoonlijke verdieping

Heb je behoefte aan extra verdieping? Wil je bewuster keuzes maken? Dan bieden wij jou vanuit BlueOn de mogelijkheid om via Insights Discovery dieper in te gaan op jouw persoonlijke voorkeuren, zodat je jezelf nog beter leert kennen.

 

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen en sluit je bij ons aan ⬇

Ontdek de voordelen van ons netwerk!
Wat je kunt verwachten:
Interactieve ronde-tafel-sessies
Kennis-events over actuele thema's
Vergroten van jouw eigen netwerk
Verlengstuk van de arbeidsmarkt
Join our community!
#replace title#