'Trainen als een Pro': Samen beter worden!

In dit artikel

Samen beter worden

Vorige week kwamen we met de deelnemers van 'Trainen als een Pro' samen in Amerongen, bij fietscafe de Proloog. Deze dag stond in het teken van een innovatieve medische test van Employcare en een Social Ride over de Utrechtse Heuvelrug.

Health-Check Employcare

Employcare nam deze middag een Health-Check af bij de deelnemers. Na een online vragenlijst en een aantal fysieke metingen, zoals bloeddruk en cholesterol, volgde een coachgesprek, waarbij individueel advies en praktische tips gegeven werden over hoe de deelnemers beter voor hun gezondheid kunnen zorgen in het dagelijks leven.

Social Ride

Buienradar leek heel even onze grootste vriend te zijn: de planning werd iets aangepast om zo droog mogelijk te kunnen fietsen. Maar niets was helaas minder waar. Het werd een natte rit van bijna 40 kilometer, maar dankzij de nodige hoogtemeters fietsten we onszelf warm en was het een goede training.

Culinaire afsluiting

Bij terugkomst stond er een heerlijk en gezond diner voor de toppers klaar, om weer goed te herstellen. Onder het genot van wat alcoholvrije biertjes werd elkaars voortgang in de trainingen besproken en uitgekeken naar de sportieve doelen, die er nu snel aan zitten te komen. Daarover later meer!

Al met al een super geslaagde en gezellige samenkomst, waarbij we allemaal weer een stapje beter zijn geworden!

Informatie
Onderwerp
Datum
24 mei, 14:25
#replace title#