BlueOn is er voor jou! Ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Jouw carrière is belangrijk en wij denken graag met je mee. We kijken naar de mogelijkheden en kansen in de markt. Jij staat hierin altijd centraal. BlueOn denkt met je mee, begeleidt en adviseert waar nodig.

Jouw carrière

 

Ons startpunt?

Een kop koffie natuurlijk!
 

We zijn er voor advies en blijven graag de rest van jouw carriere met je in contact.

In onze gesprekken luisteren wij vooral. Af en toe stellen wij wat vragen: Wat is de reden achter bepaalde keuzes? Waar loop je tegenaan in je huidige positie? Waar krijg jij energie van? Heb je een duidelijk beeld waar je over 5 jaar wilt staan? Alleen zo leren wij écht iemand kennen.

Heb je behoefte aan extra verdieping? Dan biedt BlueOn jou de mogelijkheid om via een persoonlijk assessment verder in te gaan op jouw drijfveren.

Jouw carrière

Ook zonder concrete vacature kunnen we jou helpen aan de volgende stap in jouw carrière. In een verkennend en open gesprek onderzoeken wij jouw drijfveren, wat jou motiveert en welke omgevingen goed aansluiten op jou als persoon.

Vanuit deze gedachten brengen wij jou in contact met de bedrijven die bij jou passen. Soms alleen voor een kennismaking en een andere keer voor een concrete vacature.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een afspraak.

 

Contact

Jouw carrière