Onze diensten

Vanuit onze expertise en onze achtergrond als financial kunnen wij net die ene stap extra maken. Verder kijken dan een bemiddeling alleen en helpen met een totaaloplossing voor verschillende complexe vraagstukken.

Onze diensten

Wij brengen finance en recruitment samen

Vanuit onze expertise hebben wij een scan ontwikkeld waarmee wij snel en helder inzicht verschaffen in eventuele knelpunten en verbeterpunten binnen de finance organisatie.

Naast het analyseren van deze financiele processen brengen wij met Insights Discovery het finance team in kaart om samenwerking binnen het team te bevorderen.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Executive Search

Doordat wij zelf financial zijn en jarenlange ervaring hebben in recruitment kunnen wij écht uw vraagstuk herkennen, begrijpen en samen met u oplossen. Wij bieden door onze inhoudelijke kennis, omvangrijke netwerk en vele events die wij organiseren, toegang tot de beste professionals en zijn wij in staat de juiste kandidaat op een snelle en doeltreffende manier te vinden.

Lees meer

Onze diensten

Interim Management

Door onze inhoudelijke kennis van finance, jarenlange ervaring in de tijdelijke bemiddeling en ons continu groeiende netwerk van interim-professionals kunnen wij met trots zeggen een betrouwbare speler in de markt te zijn. Door dit netwerk continu te onderhouden zijn wij in staat snel en efficiënt te schakelen waarbij persoonlijke ‘fit’ en kwaliteit de uitganspunten zijn.

Lees meer

Onze diensten

Direct contact opnemen voor meer informatie?

Contact